Jouw doelen halen met de inzet van Online Marketing

RUMR Marketing – Online Marketing Bureau in Zwolle

Bianca van Felius - RUMR Marketing - Online Marketing Advies - Zwolle

Online Marketing Strategie

Online marketing is een middel dat je inzet om je bedrijfsdoelen te behalen. Alleen het bouwen van een website zonder strategie en visie is hierbij niet voldoende. RUMR Marketing ondersteunt je in het definiëren en implementeren van jouw online marketing strategie.

Online Marketing Training - RUMR Marketing - Bianca van Felius - Zwolle

Online Marketing Training

RUMR Marketing geeft Online Marketing trainingen op maat. Trainingen met juiste combinatie tussen theorie en praktijk. Je leert niet alleen hoe het in de theorie werkt, maar je leert ook de nieuwe informatie toe te passen in je dagelijkse werk.

Content Marketing - Zwolle - RUMR Marketing - Bianca van Felius

Content Marketing

Het schrijven van teksten voor je website is best lastig. Zeker wanneer je geen duidelijke content marketing strategie hebt opgesteld. RUMR Marketing helpt je met het opzetten van deze strategie en ondersteunt je in het SEO technisch schrijven van jouw website.

RUMR Marketing – Online Marketingblog

Bianca van Felius van RUMR Marketing schrijft in inspirerende en informatieve blogs over marketing en online marketing. Jouw actuele kennisbron voor je marketingkennis! Samenvattingen van Marketing evenementen. Interessante weetjes over Google Analytics of andere tools van Online Marketing en inspirerende blogs die te maken hebben met het behalen van jouw doelen!

Marketing WebWinkelVakdagen
Google Chrome update
Criteria online marketing specialist

RUMR Marketing – Online Marketing Bureau in Zwolle

RUMR marketing is een online marketing adviesbureau gevestigd in Zwolle en helpt zowel grote als kleine B2B als B2C klanten in Nederland met het verbeteren van hun online vindbaarheid. RUMR Marketing onderscheid zich door transparante communicatie, kennisdeling en trainingen op maat waarbij jouw bedrijfsdoelen voorop staan.

Bianca van Felius: “Online Marketing is voor veel ondernemers een hocus-pocus. Toch is dit helemaal niet nodig. Daarbij is het vaak lastig om zonder kennis een online marketingbureau te beoordelen. Met RUMR Marketing breng ik hier verandering in. Ik ondersteun bedrijven met hun online marketing, maar ben ook helder en transparant in mijn werkzaamheden. Ik geef je graag uitgebreid inzicht in wat ik doe, wat het oplevert en leer je desgewenst hoe je het zelf kunt doen. Zo streven wij er samen naar om jouw bedrijfsdoelstellingen sneller te behalen!”

Heb jij ondersteuning nodig met jouw online marketing? Uiteraard kan je ervoor kiezen gebruik te maken van de diensten die ik binnen RUMR Marketing aanbiedt. Maar wanneer je graag de kennis aan je eigen personeel wilt overdragen kan ik ook een training op maat maken voor jouw personeel. Bij de trainingen van RUMR Marketing staat de combinatie tussen theorie en praktijk centraal. Jouw vraagstuk zal centraal behandeld worden tijdens de training en aan het eind van de trainingsperiode heb je een geïmplementeerde oplossing voor jouw Online Marketing vraagstuk.

Neem contact op met RUMR Marketing

Mail ons

Bianca van Felius – Online Marketing Specialist

Bianca van Felius - Online Marketing Adviesbureau ZwolleMet meer dan 11 jaar werkervaring op het gebied van (Online) Marketing kan ik jou helpen met het opzetten van een integrale Marketingmix. Hierin speelt Online Marketing een zeer belangrijke rol. Ik kan jouw bedrijf o.a. ondersteunen met het opzetten van een content strategie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, E-mail Marketing en social media marketing activiteiten.

Wat is Online Marketing?

Google updateSteeds vaker valt de term Online Marketing, maar wat is het exact? Online marketing of ook internet marketing is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van een bedrijfsstrategie. Met de 24/7 toegankelijkheid tot het internet, de opkomst van online shoppen en social media heeft ieder bedrijf kansen op het internet. Weet je niet waar jouw kansen liggen? Onderzoek dan op strategisch niveau welke kansen er zijn én hoe jij deze optimaal kunt benutten!

Van training tot uitvoering – Full Service Online Marketingbureau in Zwolle

In House Online Marketing TrainingAfhankelijk van jouw wens kan ik een plan op maat maken. Wil je liever de online marketing zelf blijven doen? Dan kan ik door middel van een Online Marketing Training jou de kneepjes van het vak leren. Liever structurele ondersteuning voor jouw (online) marketing? Dan maak ik graag een persoonlijke offerte op maat voor jou! Jouw doelen zijn mijn doelen en samen zorgen wij voor het beste resultaat!

Ontdek de sleutel tot succes met RUMR Marketing!

RUMR Marketing helpt je graag bij het behalen van jouw (online) bedrijfsdoelstellingen. Van Conversie Optimalisatie tot Sociale Media Marketing en Google Analytics. RUMR Marketing is een Online Marketingbureau in Zwolle dat jou graag ondersteunt in dit proces.