Bianca van Felius - Online Marketing - Zwolle

Content marketing een prachtig containerbegrip dat je vaak hoort. Vaak wordt gedacht dat het alleen om online marketing vraagstukken gaat. Niets is minder waar. Ook in de traditionele marketing is het belangrijk om een content strategie te hanteren. In deze content marketing strategie wordt de basis vastgelegd voor de herkenbaarheid en gesprekken de doelgroepen. Bij het opzetten van de content marketing strategie wordt onder andere vastgelegd welke kanalen interessant zijn voor de doelgroepen en wat je doelen zijn.

Praktisch

Alles start met het maken van een content strategie. Deze praktische content strategie is onderdeel van jouw algehele online marketing strategie en is altijd ondersteunend aan jouw bedrijfsdoelen. Ik maak een werkbare strategie voor jou.

Dynamisch

Een content strategie is niet statisch, maar dynamisch. Daarom zal ik altijd gedurende het proces de strategie bijsturen en aanpassen teneinde doelen te halen. Ik roep niet voor niets: “Meten is weten om te kunnen verbeteren.”

Resultaat

Goede content die bij de consumenten aankomt kan het aankoopproces beïnvloeden. De directe omgeving speelt ook een belangrijke rol evenals de kwaliteit van je website. Content strategie is bij RUMR Marketing altijd onderdeel van een geheel.

Herkenbaar

Gedacht vanuit jouw perspectief, doelen en kennis zal ik een content strategie maken waarbij de klantreis van jouw ideale klant centraal staat. In deze klantreis is een rode draad en herkenbaarheid heel belangrijk. Daarom werk ik altijd met een moodboard/huisstijl.

Mijn Missie

Het is mijn missie om online marketing toegankelijk te maken voor iedereen. Met mijn kennis, tips & tricks en trainingen kan iedereen meer succes halen met de inzet van online marketing.

Mijn Belofte

Ik geloof niet in theoretische strategieën en dikke boekwerken met onuitvoerbare en strategische plannen. Mijn belofte is dat jij een praktische strategie krijgt waar je ook echt voordeel uit gaat halen.

Jouw doelen

Jouw doelen zijn voor mij extreem belangrijk. Uiteindelijk koop je bij mij een dienst die ondersteunend moet zijn aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Daarom zijn jouw doelen mijn doelen.

Overige Diensten RUMR Marketing

Wat mijn klanten over mij vertellen

Content Strategie als basis voor jouw verhaal

Vertel jouw verhaal en raak je doelgroep

Je wilt meer actief worden online en op social media…
Publiceert momenteel een ratjetoe aan verschillende berichten…
Je vindt het heel lastig om jouw verhaal op papier te zetten…
Wilt natuurlijk over verschillende kanalen wel hetzelfde beeld uitstralen.

Kortom… jij wilt aan de slag met Content marketing?

Zoek jij een Content Marketing Specialist met persoonlijke benadering?
Wil jij een externe marketing medewerker die zich onderdeel voelt van jouw bedrijf en die denkt in doelen?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.