Google Marketing Tools - Ondersteuning door Rumr Marketing in Zwolle - Google Analytics

Google Analytics is dé gratis tool waarmee je inzicht kunt krijgen in het succes van je website. Echter kan het pakket behoorlijk overweldigend zijn voor mensen die er niet veel mee werken. Daarnaast kan een verkeerde inrichting van het pakket zorgen voor een vertekend beeld.

Als Google Analytics Specialist help ik je graag met de correcte inrichting van jouw Google Analytics. Ook bij het overstappen naar GA4 kan ik je helpen. Wil je dit graag zelf leren? Dan kan je altijd een training bij mij volgen.

Starten met Google Analytics

Je hebt een website, maar weet eigenlijk niet hoe goed deze bekeken wordt. Er zijn verschillende analytics pakketten. Wanneer je kiest om te werken met de gratis Google Analytics tool is het belangrijk dit vanaf dag één goed in te richten. Zo weet jij niet alleen hoeveel mensen er op je site zitten. Maar ook of je je doelen haalt en waar je website verbetering behoeft.

Koppelingen aanmaken

Wist je dat je in Google Analytics eenvoudig koppelingen kunt maken met andere Google Tools voor het vergroten en volgen van je online succes? Denk aan een koppeling met Google Search Console en Google Ads. Door deze koppelingen in te richten krijg je meer inzicht in het effect van jouw online marketing inspanningen. RUMR Marketing helpt je hier graag bij.

Rapportages en verbeteringen

Het houdt niet alleen op met het installeren en inrichten van jouw Google Analytics. Je gaat met deze tool aan de slag omdat je graag handvatten wilt hebben om je website bij te sturen. Maar niet iedereen is even goed in het lezen van cijfers en statistieken. En dat hoeft ook niet. Ik help je graag met rapportages en advies waardoor jij je kunt focussen op jouw core-business.

Google Marketing Tools waarmee ik je kan helpen

Wat mijn klanten over mij vertellen

Ken je cijfers en wees niet stuurloos

Weet waar de weg achter je ligt en stuur in de juiste richting

Je doet veel moeite om een goede site neer te zetten.
Maar je vergeet je ‘analyse-stuur’ te installeren.
Hoe weet je dan of jouw website succesvol is?
Behaal je wel alle doelen van je site?
Waar kan je website beter?

Met Google Analytics geef je een stuur aan je website. Deze analyse tool geef je inzichten in het succes van je website. De data die je verzameld met Google Analytics kan je helpen met de sturing van je website, maar ook van je bedrijf. Nieuwsgierig over de mogelijkheden van Google Analytics? En wil je graag aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact op met mij, Bianca van Felius, en ik help je graag verder zodat jij niet langer stuurloos naar je website gaat kijken!