Google Data Studio Inrichten - RUMR Marketing

Hoe frustrerend is het dat je steeds weer opnieuw moet inloggen in andere systemen om vervolgens lastig cross-referentie aannames te kunnen doen. Met de Google Data Studio mogelijkheden kan je eenvoudig al deze data en statistieken uit verschillende bronnen combineren voor een optimaal inzicht in de status en verbeterpunten van jouw website.

Als Google Data Studio Specialist help ik je graag met het opzetten van jouw ultieme Data Studio Document. Wil je dit graag zelf leren? Dan kan je altijd een training bij mij volgen.

Doelgerichte rapportages

Er is zo ontzettend veel data te vinden… en alles lijkt even interessant. Echter kan je een Data Studio document daardoor ook niet effectief opzetten. Als Google Data Studio Specialist begin ik met een gesprek waarin wij duidelijk jouw doelen en uitdagingen in kaart brengen. Dit is het startpunt voor het opzetten van jouw analyse document.

Rapportages inrichten

Kan je beter kiezen voor een diagram of een tabel? En welke data kan je het beste combineren? Nadat we een gesprek hebben gehad over jouw doelen en uitdagingen stel ik een eerste versie van jouw rapport samen die antwoord geeft op jouw vragen. Bij het opstellen van het rapport hou ik rekening met de leesbaarheid en duidelijkheid.

Advies n.a.v. Rapportage

Kan je aan de hand van je rapportage zelf conclusies trekken en verbeteringen doorvoeren? Dan ben ik blij dat ik je heb mogen helpen met het opzetten van het rapport. Vind je het uitlezen van de data echter lastig? En weet je niet wat voor verbeteringen je vervolgens kunt doorvoeren? RUMR Marketing helpt je graag aan periodiek advies.

Google Marketing Tools waarmee ik je kan helpen

Wat mijn klanten over mij vertellen

De kracht van combineren

De verbinding van data zorgt voor groter succes

Je maakt gebruik van veel Google Tools.
Maar je vind het lastig om deze data gecombineerd te lezen.
Je wilt het liefst één overzicht.
Eventueel voorzien van een advies.

Ontdek dan de mogelijkheden van Google Data Studio. Deze uitgebreide tool geef je de mogelijkheid om data uit verschillende bronnen met elkaar te combineren. Hierdoor hoef je niet langer op verschillende plekken in te loggen en kan je met gecombineerde data zorgen dat je de juiste beslissingen neem. Wil jij aan de slag met Google Data Studio? Maar weet je niet waar je moet beginnen? RUMR Marketing helpt je graag verder zodat jij ook meer succes met je website kunt behalen.