Google Search Console

Je hebt een website en bent aan de slag met SEO teksten en optimalisaties in de vindbaarheid. Toch zijn er veel bedrijven die vervolgens niet weten wat de resultaten werkelijk zijn. Google Search Console is één van de tools die je inzicht kan geven in de gemiddelde positie van je zoekwoorden maar ook welke zoekwoorden voor verkeer naar jouw website zorgen. Een onmisbare tool als je een website of webshop hebt.

Als Google Specialist help ik je graag met het activeren van Google Search Console. Uiteraard adviseer ik altijd door middel van een Google Data Studio document de resultaten eenvoudig en snel te volgen. Wil je dit graag zelf leren? Dan kan je altijd een training bij mij volgen.

Inzicht in verkeer

Welke zoekwoorden zorgen voor verkeer naar je website? Wil jij daar graag antwoord op? Dan geeft Google Search Console jou inzicht hierin. Wist je trouwens dat je in deze tool ook je sitemap kan uploaden om indexatie van je site te verspoedigen?

Koppeling met Analytics

Search Console kan je eenvoudig koppelen aan Analytics. Binnen Analytics kan je zo de resultaten van je zoekverkeer zien. Wil je echter meer data combineren in één document? Kies dan voor een Data Studio Rapportage.

Fouten eenvoudig ontdekken

Google Search Console is veel meer dan alleen een zoekwoorden inzicht. Je krijgt ook meldingen van pagina’s die foutcodes geven of advies m.b.t. de mobiele weergave van je website. Een handige en onmisbare tool als je een website hebt.

Google Marketing Tools waarmee ik je kan helpen

Wat mijn klanten over mij vertellen

Welke zoekwoorden zijn belangrijk?

Weet waar je verkeer vandaan komt!

Je stopt veel moeite in het schrijven van blogs en teksten die voldoen aan de standaard SEO voorwaarden. Maar heeft dit wel tot effect dat er mensen via deze zoekwoorden naar je website komen? En op welke gemiddelde positie sta je? Zijn er nog pagina’s die een foutmelding hebben? Of is je website mobiel gezien nog te optimaliseren

Wanneer je een website hebt, dan mag de aansluiting met de Google Search Console tool niet ontbreken. Wil jij graag aan de slag met de mogelijkheden van Search Console, maar heb je hier hulp bij nodig? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op en ik leg je graag uit wat ik voor je kan betekenen.