Conversie optimalisatie RUMR Marketing

Wat zijn de doelen van jouw bedrijf? Wat is de meest gewenste conversie die jij wilt halen met je website? Dit kan gaan om een verkoop, bekijken van een video, maar ook om een offerte aanvraag of een andere lead. Verschillende type bedrijven vragen om verschillende conversies. Heb jij wel een website? Maar haal jij er nog onvoldoende uit? Samen met jou ga ik graag aan de slag om meer succes te halen met je website!

KPI’s vaststellen

Voor we de diepte induiken ga ik eerst met je om tafel om de doelen en de KPI’s vast te leggen. Pas als we hier consensus over hebben kunnen we aan de knoppen draaien.

Tags en Meten

Conversie Optimalisatie start altijd met het meten. In deze fase ga ik de KPI’s verwerken in meetbare eenheden met behulp van onder andere Google Analytics en Google Tag Manager.

Optimaliseren

Na de eerste optimalisaties gaan we met toepasbare tips laaghangend fruit plukken. Eenvoudige optimalisaties die vrijwel altijd direct leiden tot meer conversies voor jouw website.

A/B Testen

In het vervolgtraject gaan we aan de hand van A/B testen ontdekken wat voor jouw bedrijf werkt. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en bij RUMR Marketing krijg je altijd maatwerk.

Mijn Missie

Het is mijn missie om online marketing toegankelijk te maken voor iedereen. Met mijn kennis, tips & tricks en trainingen kan iedereen meer succes halen met de inzet van online marketing.

Mijn Belofte

Ik geloof niet in theoretische strategieën en dikke boekwerken met onuitvoerbare en strategische plannen. Mijn belofte is dat jij een praktische strategie krijgt waar je ook echt voordeel uit gaat halen.

Jouw doelen

Jouw doelen zijn voor mij extreem belangrijk. Uiteindelijk koop je bij mij een dienst die ondersteunend moet zijn aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Daarom zijn jouw doelen mijn doelen.

Overige Diensten RUMR Marketing

Wat mijn klanten over mij vertellen

Haal meer succes met je website

Jaag doelen na en behaal eindelijk online succes!

Je hebt een website, maar er gebeurt niets…
Er komen wel bezoekers, maar die doen geen aankoop…
Je zet al Google Ads in, maar vindt de kosten per conversie te hoog…
Een te grote groep bezoekers haakt af, maar je weet niet waarom…

Redenen genoeg om aan de slag te gaan met Conversie Optimalisatie!

Zoek jij een Conversie Optimalisatie Specialist met praktische insteek?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.