Haal jij jouw bedrijfsdoelstellingen al? Of denk je in de trend van middelen? Vaak hoor ik ondernemers trots vertellen dat ze een website hebben. Maar behaal je ook je doelen met je website. Door minder te denken in middelen en meer in doelen zal je je online succes vergroten. En alles start met praktische en doelgerichte online marketing.

Zie Online Marketing is een middel dat jij als bedrijf inzet om jouw bedrijfsdoelstellingen te halen. RUMR Marketing B.V. uit Zwolle ondersteunt jou in dit proces. Ik help jou met het aansluiten van de juiste kanalen en tools. Een pragmatische en praktische insteek van Online Marketing dat je ook écht helpt bij het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Mijn Missie

Het is mijn missie om online marketing toegankelijk te maken voor iedereen. Met mijn kennis, tips & tricks en trainingen kan iedereen meer succes halen met de inzet van de juiste marketing.

Mijn Belofte

Ik geloof niet in theoretische strategieën en dikke boekwerken met onuitvoerbare en strategische plannen. Mijn belofte is dat jij een praktische strategie krijgt waar je ook echt voordeel uit gaat halen.

Jouw doelen

Jouw doelen zijn voor mij extreem belangrijk. Uiteindelijk koop je bij mij een dienst die ondersteunend moet zijn aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Daarom zijn jouw doelen mijn doelen.

Wat mijn klanten over mij vertellen

Start vandaag met het halen van jouw doelen

Begin met effectieve online marketing

Wil jij ook jouw bedrijfsdoelstellingen halen?
Ben jij op zoek naar hulp en kennis over Online Marketing?
Zoek jij een online marketingbureau met persoonlijke benadering?
Wil jij een externe marketing medewerker die zich onderdeel voelt van jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.