Privacy Verklaring en Cookie Beleid

Versie 0.2
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 maart 2018

Ik ben ervan bewust dat u vertrouwen stelt in mij en mijn bedrijf. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik u weten welke gegevens ik verzamel als u mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamelen, wat ik hiermee doe en hoe ik hiermee uw gebruikservaring verbeter. Zo snapt u precies hoe ik werk en wat ik met uw data doe.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van RUMR Marketing. U dient zich ervan bewust te zijn dat RUMR Marketing niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. RUMR Marketing respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

RUMR Marketing is gevestigd aan:

Plattenborgstraat 51
8043 TS in Zwolle
bianca@rumrmarketing.nl

Het gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van mijn diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van mijn diensten vraag ik u om persoonsgegevens te verstrekken.  In het geval van een contactformulier betreft het hier uw naam, e-mail, een onderwerp van uw vraag en natuurlijk het bericht. De gegevens door u verstrekt in de contactformulier zal ik uitsluitend gebruiken om uw vraag te beantwoorden. Uw gegevens, verstrekt na 19 februari 2018, zal ik opslaan in mijn klantenbestand met hierin de gegevens over uw vraagstuk, de datum van aanvraag én het vervolg op uw vraagstuk. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw vraag te beantwoorden en een passende dienst aan te bieden. De gegevens worden opgeslagen op een eigen server die ik in eigen beheer heb. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar mij verzendt, bewaar ik deze e-mail in mijn e-mailarchief. Soms vraag ik u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie / vraagstuk relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op servers van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Cookies

Ik verzamel gegevens over mijn websitebezoekers om beter inzicht te krijgen in mijn klanten. Denk aan de bezochte pagina’s en hoe veel bezoekers hier zijn geweest. Deze gegevens verzamel ik, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers mijn site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar de Google Analytics Property van RUMR Marketing. Ik gebruik deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen.

Deze cookies van RUMR marketing worden gebruikt voor de volgende doelen:

– het analyseren van het gebruik van de website van RUMR marketing. Deze analyses gebruik ik om de UX (User Experience) te kunnen verbeteren.
– Verzamelen van gegevens met betrekking tot jouw bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van- en communicatie over mijn diensten mogelijk te maken.
– RUMR Marketing zet geen Remarketing activiteiten in, je zult dus niet ‘achtervolgd’ worden op het internet door mijn bedrijf.

Vanaf 22 maart 2018 heb ik het laatste octet van het IP adres gemaskeerd, waardoor uw privacy nog beter gewaarborgd wordt. Daarnaast heb ik gegevens delen met Google uitgezet zodat u alleen mij inzicht geeft in de gegevens van mijn website. Daarnaast maak ik geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

De door mij verzamelde gegevens worden door mij, alleen in overeenstemming met de wet, gebruikt ter verbetering van deze website. Dit verschiet op een zorgvuldige wijze. De cookies die uw voorkeuren onthouden kunt u uitschakelen middels uw browserinstellingen. U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies meer ontvangt. Na het uitschakelen van de cookies kan ik niet garanderen dat alle functionaliteiten van mijn website werken naar behoren. Daarnaast maak ik u er graag op attent dat,  indien u gebruik maakt van een andere computer u daar ook uw browserinstellingen opnieuw dient aan te passen.

Doeleinden

Ik verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren uw toestemming hiervoor heb verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Indien ik werk met externe partijen heb ik een afspraak met hen over de vertrouwelijke behandeling en bescherming van uw gegevens.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan mij is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit mijn bestanden wilt laten halen, kunt u contact met mij op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. In verband met de aankomende wijziging van de AVG / GDPR is op 22 maart 2018 deze privacy statement aangepast. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

RUMR Marketing
t.a.v. Bianca van Felius
Plattenborgstraat 51
8043 TS Zwolle

Tel: 0650480261