RUMR MARKETING – MARKETING IS MIJN PASSIE

Bianca van Felius - RUMR MarketingMijn visie is: “De toekomst voor bedrijven ligt in het optimaal inzetten van (online) marketing”.  Al meer dan dertien jaar volg ik de ontwikkelingen van de digitalisering op de voet. Binnen mijn werkzaamheden ben ik zowel strategisch als uitvoerend actief met het optimaliseren en inzetten van de (online) Marketing voor bedrijven en producten.

De toekomst van bedrijven zit in de juiste en efficiënte invulling van de (online) Marketing activiteiten en strategische keuzes voor het bedrijf. We leven tenslotte in een wereld waarin de consumenten 24/7 toegang hebben tot het internet. Stilstand is hierbij achteruitgang, tijd om te blijven bewegen dus!

Werkervaring Bianca van Felius – RUMR Marketing

Voordat je een Online Marketeer gaat inhuren, vind je het wellicht belangrijk om meer te weten te komen over de projecten die ik heb gedaan. De afgelopen 12 jaar heb ik met veel plezier diverse opdrachten uitgevoerd; van e-commerce begeleiding het opzetten van een online marketing strategie tot CRM. Maar ook e-mail marketing, SEO trajecten, social media en SEA trajecten. Wil je graag verdere toelichting wat ik exact heb gedaan en wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Geen branche te gek voor online marketing bureau RUMR Marketing

Ik kan mij gemakkelijk inleven in diverse branches en producten. Vanuit mijn bedrijf vertegenwoordig ik een zeer grote diversiteit aan klanten en branches. Zo heb ik klanten die zich richten op de B2B markt, maar ook juist de FMCG / Fashion markt. Ook de online tak van de bekende Pure Power Houtpellets vertegenwoordig ik met trots. Met name de passie en trots van de bedrijfseigenaren doorvertalen en het nastreven van jouw bedrijfsdoelen, dat is mijn doel.  Aan mij de schone taak deze passie en kennis te gebruiken om mijn passie voor online marketing tot leven te laten komen. Hierdoor zijn alle campagnes en projecten die ik voor jouw bedrijf doe passend bij jouw doelen. Jouw kennis en expertise over jouw bedrijf in combinatie met mijn kennis en expertise over online marketing maakt dat 1+1 echt 3 kan worden.

Haal jij al het meeste uit je online marketing?

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of neem contact op via telefoonummer: 06 504 802 61. Ik ben ervan overtuigd dat wij samen tot een mooie samenwerking met groot succes kunnen komen.

“Wilt u samen ontdekken waar uw (online) marketingkansen liggen? Neem vrijblijvend contact met mij op!” Bianca van Felius

Online Marketing Training - RUMR Marketing - Bianca van Felius - Zwolle

Mail ons