Opdrachtgevers

Mijn werkervaring

Voordat u wellicht contact wilt opnemen, wilt u iets meer inzicht in mijn werkervaring. In de hier bovenstaande slider treft u een aantal bedrijven waarvoor ik opdrachten heb uitgevoerd.

Ik kan mij gemakkelijk inleven in diverse branches en producten. Zo heb ik mijn beide stages gedaan bij machinebouwbedrijven Haver & Boecker in Oelde (Duitsland) en bij Masévon Technology in Hardenberg. Daarna ben ik aan de slag gegaan als Marketing Trainee bij de bekende parfumerie ICI PARIS XL op het hoofdkantoor. Hier heb ik de vernieuwde website, e-mail marketing, CRM en lokale marketing activiteiten opgezet. Een veelzijdige job waarin ik aan de basis heb gestaan van de nieuw op te zetten marketing afdeling.

Als Product Manager bij de Remark Groep, heb ik diverse merken zoals: Vogue, Therme, Amando, Nestosyl, Zarqa, Daro onder mijn hoede gehad. Samen met de Commercieel Directeur heb ik het merk Bio-Oil naar Nederland gebracht én hebben wij samen het mondverzorgingsmerk Jordan marketing- en salestechnisch neergezet in Nederland.

ThermeNa 4,5 jaar in de functie van onder andere Senior Product Manager kreeg ik een nieuwe uitdaging in de functie van pr & (online) media manager. Het schrijven van persberichten, opzetten van websites/webshops, media begeleiding, organiseren van events, vormgeven van online marketing activiteiten zoals E-mail Marketing en Social Media behoorden allemaal tot mijn functie. Hierbij had ik de eindverantwoording voor alle merken binnen het merkenportfolio van de Remark Groep. Het éne moment was ik aan het schrijven over aambeien en het volgende moment over een heerlijk geurtje.

Interesse en contact opnemen?

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of neem contact op via telefoonummer: 06 504 802 61.

“Wilt u samen ontdekken waar uw (online) marketingkansen liggen? Neem vrijblijvend contact met mij op!” Bianca van Felius

Bianca van Felius