Opdrachtgevers

Werkervaring Bianca van Felius – RUMR Marketing

Voordat je een Online Marketeer gaat inhuren, vind je het wellicht belangrijk om meer te weten te komen over de projecten die ik heb gedaan. In de slider hierboven zie je een aantal bedrijven waarvoor ik opdrachten en projecten heb uitgevoerd. Het betreft hier veelzijdige projecten van e-commerce begeleiding tot CRM, maar ook e-mail marketing, SEO trajecten, social media en SEA trajecten. Wil je graag verdere toelichting wat ik exact heb gedaan en wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Geen branche te gek voor online marketing bureau RUMR Marketing

Ik kan mij gemakkelijk inleven in diverse branches en producten. Vanuit mijn bedrijf vertegenwoordig ik een zeer grote diversiteit aan klanten en branches. Zo heb ik klanten die zich richten op de B2B markt, maar ook juist de FMCG / Fashion markt. Maar ook de online tak van de bekende Pure Power Houtpellets vertegenwoordig ik met trots. Met name de passie en trots doorvertalen van de bedrijfseigenaren, dat is mijn doel. Jij hebt een passie voor jouw bedrijf en jouw product of dienst. Aan mij de schone taak deze passie en kennis te gebruiken om mijn passie voor online marketing tot leven te laten komen. Hierdoor zijn alle campagnes en projecten die ik voor jouw bedrijf doe passend bij wie jij bent. Jouw kennis en expertise over jouw bedrijf in combinatie met mijn kennis en expertise over online marketing maakt dat 1+1 echt 3 kan worden.

Ondernemers verbinden maakt sterker

Het verbinden van ondernemers en een 1+1 is 3 situatie creëren is iets waar ik veel energie van krijg. Daarom ben ik ook bestuurslid bij de laagdrempelige netwerkgroep SOP (Stadshagen Ondernemers Platform). Samen met twee vrouwelijke ondernemers organiseren wij 5 keer per jaar een netwerkbijeenkomst voor alle ondernemers in en uit de wijk Stadshagen in Zwolle. Meer weten over SOP? Bekijk dan www.sopzwolle.nl

Haal jij al het meeste uit je online marketing?

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of neem contact op via telefoonummer: 06 504 802 61. Ik ben ervan overtuigd dat wij samen tot een mooie samenwerking met daverend succes kunnen komen.

“Wilt u samen ontdekken waar uw (online) marketingkansen liggen? Neem vrijblijvend contact met mij op!” Bianca van Felius

Bianca van Felius