Google Marketing Tools - Ondersteuning door Rumr Marketing in Zwolle - Google Analytics

Google… een zoekmachine die meer dan 95% van Nederland gebruikt. Toch is Google zoveel meer dan alleen de zoekmachine. Er zijn vele gratis en praktische tools die jij kan inzetten om meer uit jouw online inspanningen te halen. Ontdek de verschillende marketing tools van Google. Ik werk veel met alle hieronder genoemde tools en kan ook jou helpen om deze tools effectief en efficiënt in te zetten. Noem mij maar een soort Google Marketing Specialist.

Google Marketing Tools waarmee ik je kan helpen

Mijn Missie

Het is mijn missie om online marketing toegankelijk te maken voor iedereen. Met mijn kennis, tips & tricks en trainingen kan iedereen meer succes halen met de inzet van online marketing.

Mijn Belofte

Ik geloof niet in theoretische strategieën en dikke boekwerken met onuitvoerbare en strategische plannen. Mijn belofte is dat jij een praktische strategie krijgt waar je ook echt voordeel uit gaat halen.

Jouw doelen

Jouw doelen zijn voor mij extreem belangrijk. Uiteindelijk koop je bij mij een dienst die ondersteunend moet zijn aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Daarom zijn jouw doelen mijn doelen.

Wat mijn klanten over mij vertellen

Krijg grip op jouw online middelen

Inzicht in gebeurtenissen geven sturing voor de toekomst!

Weet jij wat er op je website gebeurt?
Hoe komt men op je website?
Klikken ze wel op de knoppen?
Bekijken ze de video?
Wil je graag testen of een andere kleur meer succes heeft?

Wanneer je graag meer grip wilt krijgen op jouw online marketing inspanningen kan je gebruik maken van de Google marketing tools. Vaak zijn deze tools gratis en kan jij als MKB bedrijf ook gebruik maken van de inzichten en mogelijkheden om online meer succes te halen.

Ik help je graag met het effectief inzetten van de Google Marketing Tools. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.