SEO Advies en ondersteuning - RUMR Marketing Zwolle

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimisation of ook in goed Nederlands Zoekmachine Optimalisatie. Met de juiste zoekwoorden, techniek en tips kan je zorgen dat jij jouw website en pagina’s van je website bij de juiste doelgroep bekend maakt. Naast betaald adverteren in Google is er namelijk ook een belangrijk SEO resultaat te halen voor jouw bedrijf, product of dienst. Ben jij al gestart met SEO?

Alles start met een goed zoekwoordonderzoek. Vanuit dit zoekwoordonderzoek weet je ook waar je klanten werkelijk op zoeken. Vaak zijn de vaktermen die jij gebruikt anders dan de zoekwoorden waar jouw klanten op zoeken. Maar voor goede SEO implementatie is meer nodig dan alleen een zoekwoord onderzoek. Nieuwsgierig waar je allemaal aan moet denken? Neem contact met mij op en ik adviseer en help je graag.

Zoekwoord onderzoek

Op welke zoekwoorden denk jij dat je klanten jou zoeken? En is dat ook werkelijk het geval? Vaak zit er een (zeer) groot verschil tussen wat jij verwacht en waar men werkelijk op zoekt. Daarom start de SEO-reis bij RUMR Marketing altijd met een zoekwoord onderzoek. Alleen een Zoekwoord Onderzoek nodig? Ook daar help ik je graag aan!

SEO 0-meting

Om te meten of je de juiste kant op gaat, doe ik ook altijd een SEO 0-meting. Dus waar sta je nu op de zoekwoorden die wij gezamenlijk als belangrijk hebben aangemerkt. Welke concurrenten staan er boven je? En wat doen zij anders? Zo kan je leren en weet je waar je op kunt sturen. Ik gebruik hiervoor een eigen SEO tool.

SEO Strategie

Als je weet waar je op gevonden wilt worden en waar je nu staat gaan we samen een SEO strategie uitstippelen. Met een duidelijke stip op de horizon maken we een plan hoe we zorgen dat jouw SEO positie verbetert. Dit is onze houvast die we gebruiken om jouw online resultaat te verbeteren waarin jouw doelen centraal staan.

SEO Uitvoering

Voor de uitvoering van de SEO voorzie ik je vooral in advies en begeleiding. Wil je echter ook ondersteuning in de uitvoering in de vorm van het schrijven van SEO-teksten? Dan schakel ik mijn netwerk in. Ik werk met een groot aantal tekstschrijvers allen met een eigen schrijfstijl. Zo vinden we altijd de juiste stijl en match voor jouw bedrijf.

Mijn Missie

Het is mijn missie om online marketing toegankelijk te maken voor iedereen. Met mijn kennis, tips & tricks en trainingen kan iedereen meer succes halen met de inzet van online marketing.

Mijn Belofte

Ik geloof niet in theoretische strategieën en dikke boekwerken met onuitvoerbare en strategische plannen. Mijn belofte is dat jij een praktische strategie krijgt waar je ook echt voordeel uit gaat halen.

Jouw doelen

Jouw doelen zijn voor mij extreem belangrijk. Uiteindelijk koop je bij mij een dienst die ondersteunend moet zijn aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Daarom zijn jouw doelen mijn doelen.

Overige Diensten RUMR Marketing

Wat mijn klanten over mij vertellen

Weet waar je staat en waar je heen wilt

Jouw SEO ondersteuning start met RUMR Marketing

SEO of ook wel zoekmachineoptimalisatie is een marathon waar je tijd en moeite voor moet doen. Helaas stop het niet bij eenmalig optimaliseren van de website, maar is het een continue aanpak van nieuwe content, ideeën en optimalisaties. Je website is dan ook nooit af. Stop je met het optimaliseren van je website? Dan zal je merken dat jouw website snel gaat wegzakken. Jouw concurrentie neemt graag jouw goede posities over!

Wil je ook aan de slag met SEO, maar weet je niet waar je moet beginnen?Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.