Online Marketing ondersteuning - RUMR Marketing Zwolle - Google Ads - Google Optimize

Advertenties… je komt ze overal online tegen. Of het nu gaat om de Google Shopping afbeeldingen, een tekstadvertentie bovenaan de zoekresultaten, een advertentie op pagina’s of een advertentie in YouTube. Veel online advertenties worden ingeregeld via het Google Ads Platform.

Wanneer je nog geen campagne live hebt, kan het overweldigend zijn om te starten. Maar ook als je al langere tijd je Ads campagne hebt draaien kan het soms effectief zijn om een ander persoon mee te laten kijken. Daar helpt RUMR Marketing je graag mee. Ontdek hoe ik jou kan helpen met je Google Advertenties.

Starten met Google Ads

Wil jij je eerste stappen zetten met Google Adverteren via Google Ads? Alles start met duidelijke doelen, ingestelde conversies en natuurlijk een goed zoekwoorden onderzoek. Om voor jou optimaal succes te behalen gebruik ik diverse Google Marketing Tools om uiteindelijk een maximaal rendement te halen voor het geld dat je investeert in (online) advertenties.

Rendement uit Google Ads

Jouw belang als ondernemer staat bij mij voorop. Als jij onvoldoende rendement haalt uit de Google Ads ga ik samen met jou op zoek naar de reden. Alles hangt namelijk met elkaar samen en wanneer je op je landingspagina niet de vraag kunt voldoen, zal je meer kosten per klik betalen en zal het resulteren in lagere posities in de zoekmachines. Ik help je tijdens het hele proces.

Onderhoud Google Ads

Wanneer je Google Ads hebt draaien is het belangrijk je campagnes te onderhouden. Jij bent namelijk niet de enige die graag bovenaan wilt staan. Je concurrentie is ook onverminderd bezig. Daarom ondersteunt RUMR Marketing ook ondernemers met het onderhoud van Google Ads. Hierbij zijn jouw doelen voor mij het uitgangspunt en zal ik er alles aan doen deze te behalen.

Google Marketing Tools waarmee ik je kan helpen

Wat mijn klanten over mij vertellen

Geef niet zomaar geld aan Google

Geef alleen geld uit als je er ook iets voor terug krijgt.

Heb jij alle instellingen van Google Ads goed staan?
Zijn de kosten per conversie niet te hoog?
Wil je ontdekken of Google Shopping iets voor je is?
Meer traffic naar je website nodig?
Is het lastig om met SEO hoog te komen door veel concurrentie?

Dan is de Google Ads ondersteuning van RUMR marketing hetgeen jij nodig hebt. Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste instellingen voor jouw onderneming. Ik zeg bewust samen omdat ik altijd jouw input en mening nodig heb voor het vergroten van het succes. Ook koppel ik altijd terug wat ik heb gedaan zodat jij weet waarvoor je betaalt.

Ik help je graag met je Google Ads. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.