Online Marketing Zwolle - Bianca van Felius - Google - Social media

Of het nu gaat om facebook, instagram, pinterest, LinkedIn of een ander kanaal. Het vertellen van jouw online verhaal is in de basis hetzelfde. Vanuit dezelfde basis principes kan je inspelen op de behoeftes en kansen van ieder afzonderlijk Social Media platform.

Ieder social media kanaal heeft zijn eigen kenmerken en wat vandaag hip is… kan morgen weer uit zijn. Denk maar aan de opkomst van Hyves in het verleden en het feit dat facebook weer aan terrein begint te verliezen. RUMR marketing denkt verder dan alleen de invulling van middelen. Nieuwsgierig naar hoe ik jou kan helpen met je social media? Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op.

Wil jij je ondernemersclub of team graag inspireren? Dan kan je uiteraard ook een workshop “hoe vertel jij je verhaal online” bij mij aanvragen. In ongeveer 2 tot 3 uur gaan wij samen aan de slag met de basis van online verhalen vertellen.

Doelgroep

De social media strategie start met het opzetten van de doelgroepen van jouw bedrijf, product en/of dienst. Vervolgens kijken we welke middelen jouw doelgroep gebruikt om vervolgens naar de digitale klantreis te kijken.

Klantreis

Vanuit je content strategie gaan wij samen de verschillende fases van de digitale klantreis in kaart brengen. Vervolgens gaan wij samen kijken met welke type berichten wij de klanten kunnen overtuigen om over te gaan tot actie.

Plannen

Eens de verschillende berichten zijn bedacht kan jij de berichten inplannen op social media. Wil je het liever uitbesteden? Dan zorg ik dat een content planner jou helpt en ontzorgt met jouw social media planning.

Meten

De social media strategie is niet in steen gegoten, maar zal je op basis van metingen moeten bijsturen naar een succes. Daarom help ik je desgewenst aan duidelijke rapportages met advies voor verbetering.

Mijn Missie

Het is mijn missie om online marketing toegankelijk te maken voor iedereen. Met mijn kennis, tips & tricks en trainingen kan iedereen meer succes halen met de inzet van online marketing.

Mijn Belofte

Ik geloof niet in theoretische strategieën en dikke boekwerken met onuitvoerbare en strategische plannen. Mijn belofte is dat jij een praktische strategie krijgt waar je ook echt voordeel uit gaat halen.

Jouw doelen

Jouw doelen zijn voor mij extreem belangrijk. Uiteindelijk koop je bij mij een dienst die ondersteunend moet zijn aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Daarom zijn jouw doelen mijn doelen.

Overige Diensten RUMR Marketing

Wat mijn klanten over mij vertellen

Vertel je verhaal online

Op de verschillende social media kanalen

Al die social media kanalen zijn overweldigend..
Je weet dat je hiermee aan de slag moet…
Maar je weet niet waar je moet beginnen…

Kortom… jij bent op zoek naar een goede social media strategie?

Zoek jij een Social Media Marketing Specialist met persoonlijke benadering?
Wil jij een externe marketing medewerker die zich onderdeel voelt van jouw bedrijf en die denkt in doelen?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.