Online Marketing Zwolle - Bianca van Felius - Google - Social media

Of het nu gaat om facebook, instagram, pinterest, LinkedIn of een ander kanaal. Het vertellen van jouw online verhaal is in de basis hetzelfde. Vanuit dezelfde basis principes kan je inspelen op de behoeftes en kansen van ieder afzonderlijk Social Media platform.

Ieder social media kanaal heeft zijn eigen kenmerken en wat vandaag hip is… kan morgen weer uit zijn. Denk maar aan de opkomst van Hyves in het verleden en het feit dat facebook weer aan terrein begint te verliezen. De opkomst van TikTok maar ook de opkomst van WhatsApp Channels. RUMR marketing denkt verder dan alleen de invulling van middelen. Onze Social Media expert Dorine Dijsselhof staat klaar om vanuit strategie samen te bouwen aan een merkverhaal op diverse sociale media kanalen die bij jouw klanten passen.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen met je social media? Neem gratis en vrijblijvend contact op.

Doelgroep

De social media strategie start met het opzetten van de doelgroepen van jouw bedrijf, product en/of dienst. Vervolgens kijken we welke middelen jouw doelgroep gebruikt om vervolgens naar de digitale klantreis te kijken.

Klantreis

Vanuit je content strategie gaan wij samen de verschillende fases van de digitale klantreis in kaart brengen. Vervolgens gaan wij samen kijken met welke type berichten wij de klanten kunnen overtuigen om over te gaan tot actie.

Plannen

Eens de verschillende berichten zijn bedacht kan jij de berichten inplannen op social media. Wil je het liever uitbesteden? Ook dan staan wij klaar om je te ondersteunen.

Meten

De social media strategie is niet in beton gegoten, maar zal je op basis van metingen moeten bijsturen naar een succes. Uiteindelijk moet het meehelpen aan het behalen van de doelstellingen van jouw bedrijf.

Mijn Missie

Het is onze missie om online marketing toegankelijk te maken voor iedereen. Met kennis, tips & tricks en trainingen kan iedereen meer succes halen met de inzet van online marketing.

Mijn Belofte

Wij geloven niet in theoretische strategieën en dikke boekwerken met onuitvoerbare en strategische plannen. Onze belofte is dat jij een praktische strategie krijgt waar je ook echt voordeel uit gaat halen.

Jouw doelen

Jouw doelen zijn voor ons extreem belangrijk. Uiteindelijk koop je bij een dienst die ondersteunent moet zijn aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Daarom zijn jouw doelen onze doelen.

Overige Diensten RUMR Marketing

Wat mijn klanten over mij vertellen

Vertel je verhaal online

Op de verschillende social media kanalen

Al die social media kanalen zijn overweldigend..
Je weet dat je hiermee aan de slag moet…
Maar je weet niet waar je moet beginnen…

Kortom… jij bent op zoek naar een goede social media strategie?

Zoek jij een Social Media Marketing Specialist met persoonlijke benadering?
Wil jij een externe marketing medewerker die zich onderdeel voelt van jouw bedrijf en die denkt in doelen?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.