Heeft u geen kennis van Google Analytics, maar wilt u wel meer grip houden op de traffic op uw website? Als Google Analytics expert staat RUMR marketing u bij in het optimaal benutten van de big data die Google Analytics voor u verzameld?

Google Analytics – meten is weten

Google Analytics bevat heel veel data. Als u geen duidelijk doel voor ogen heeft, kunt u verdwalen in deze data. RUMR Marketing gaat samen met u brainstormen over wat u wilt weten. Vervolgens richten wij een persoonlijk dashboard voor u in die rapportages laat zien van de door u gewenste data. Deze rapportages kunnen we in een door u gewenste frequentie automatisch e-mailen naar diverse mailadressen.

Actie op rapportages

Het is niet alleen belangrijk om te weten wat er met uw site gebeurt, maar het is ook belangrijk om te weten waar uw site verbeterd kan worden. Zijn er pagina’s met een hoog bouncepercentage? Waar valt optimalisatie te halen? RUMR marketing ondersteunt u hierin, zodat u de meest optimale conversie uit uw website haalt.

Training van uw teamleden

Het opzetten van een Analytics dashboard is één ding, maar het kan ook uw wens zijn deze kennis in huis te halen. De google analytics expert van RUMR Marketing biedt ook de mogelijkheid om in-house een training te geven aan uw teamleden. Zo kunt u verdere diepgang halen uit alle data die google analytics voor u verzamelt.

Gecertificeerd Google Analytics expert

Naast de Google Analytics Expert Training van How & Knower heb ik ook de officiële Google Analytics certificering gehaald.

Ontdek wat RUMR Marketing voor u kan betekenen!

Bianca van Felius

Ik ben Bianca van Felius en ik help u graag om uw (Online) Marketing doelstellingen op te stellen en/of ze te bereiken. Bent u nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op!