Workshop: “Meer succes met je website!”

Bianca van Felius - RUMR Marketing Online Marketing adviesbureau ZwolleVeel kleine ondernemers die ik spreek willen meer de kansen van online benutten, maar vaak loopt het spaak op budget. Een (goede) online marketeer hanteert een redelijk hoog uurtarief. Daarbij komt de twijfel en de vraag: “wat levert het mij op”. Deze vraag weerhoudt veel ondernemers van de knoop doorhakken om meer uit online te halen. Speciaal voor deze ondernemers wil ik de kans bieden om zelf de tips & trics te leren hoe ze meer succes kunnen halen met hun online aanwezigheid. Ik ga voor 5 tot 8 ondernemers een workshop ontwikkelen waarbij ik theoretisch en praktisch tips ga geven hoe je meer succes haalt uit je site.

Persoonlijke benadering voor online marketing tips passend bij jouw bedrijf

Voor de workshop “Meer succes met je website” zal ik bij alle deelnemers inventariseren waar de behoefte ligt en welke vragen er zijn. Met mijn kennis aangevuld met de vragen van de deelnemers ontwikkel ik een een workshop van twee ochtenden waarbij ik alle belangrijke onderwerpen voor meer succes zal behandelen.

Workshopochtend 1 – Get the basics right

De groep is bewust klein gekozen zodat de persoonlijke benadering ook tijdens de workshop dag gehandhaafd kan worden. Aan het eind van de eerste ochtend heb je een heel duidelijk beeld van de verbeterpunten van jouw site én weet je hoe je er nu voor staat. Uiteraard zal dit allemaal gebeuren door middel van een interactieve workwhop. Genoeg stof om actie op te ondernemen en om over na te denken.

Onderwerpen die ik de eerste ochtend zal behandelen:

Workshopochtend 2 – Get the basics right

Na de eerste ochtend zal ik wederom contact zoeken met de cursisten. Zij kunnen vervolgens aangeven over welke facetten ze graag in meer detail informatie willen hebben. Op basis van deze informatie zal ik een interactieve workshop voor de tweede ochtend maken.

Tijdens deze tweede ochtend behandel ik in ieder geval de volgende onderwerpen:

Het doel van de workshop “Meer succes met je website”, is dat jij praktisch aan de slag kan gaan met je website zonder externe personen in te huren. Je beheerst de basis om een goede start te maken en ook zelf optimalisaties door te voeren.

1 op 1 ondersteuning voor 1 uur inclusief

Een onderdeel van de workshop is dat je tijdens/na de trainingsochtenden nog 1 uur gebruik kan maken van ondersteuning / extra informatie van mij. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt met het opzetten van jouw gebeurtenissen na de eerste ochtend, maar wellicht heb je liever dat ik je help met het opzetten van een basis van jouw e-mail marketing. Hoe jij dit uur wilt inzetten is aan jou. Voorwaarde is wel dat het op één moment is dat je het uur afneemt om versplintering van aandacht te voorkomen.

Prijs van de workshop “Meer succes met je website”

Je weet nu hoe de workshop is ingedeeld en dat ik de training echt op maat ga maken. Ook weet je dat ik na de training nog een uur beschikbaar ben voor jou om je te helpen. Maar je wilt natuurlijk ook weten wat deze workshop kost.

De kosten van de workshop bedragen € 300,- (excl. 21% BTW). Je krijg hiervoor twee geheel verzorgde workshop ochtenden met praktische informatie, en natuurlijk koffie en thee.

De locatie waar de workshop gegeven wordt is Park de Stadshoeve in Zwolle. Heb jij interesse in deze workshop: “Meer succes met je website”? Meld je dan aan via het contactformulier hiernaast of mail gerust naar bianca@rumrmarketing.nl

Meld je aan voor de workshop "Meer succes met je website"