Workshop: “Meer succes met je website!”

Bianca van Felius - RUMR Marketing Online Marketing adviesbureau ZwolleVeel kleine ondernemers die ik spreek willen meer de kansen van online benutten, maar vaak loopt het spaak op budget. Een (goede) online marketeer hanteert een redelijk hoog uurtarief. Daarbij komt de twijfel en de vraag: “wat levert het mij op”. Deze vraag weerhoudt veel ondernemers van de knoop doorhakken om meer uit online te halen. Speciaal voor deze ondernemers wil ik de kans bieden om zelf de tips & trics te leren hoe ze meer succes kunnen halen met hun online aanwezigheid. Ik ga voor 5 tot 8 ondernemers een workshop ontwikkelen waarbij ik theoretisch en praktisch tips ga geven hoe je meer succes haalt uit je site.

Persoonlijke benadering voor online marketing tips passend bij jouw bedrijf

Voor de workshop “Meer succes met je website” zal ik bij alle deelnemers inventariseren waar de behoefte ligt en welke vragen er zijn. Met mijn kennis aangevuld met de vragen van de deelnemers ontwikkel ik een dagprogramma waarbij ik alle belangrijke onderwerpen voor meer succes zal behandelen. De groep is bewust klein gekozen zodat de persoonlijke benadering ook tijdens de workshop dag gehandhaafd kan worden. Aan het eind van de dag ga jij naar huis met handige tips en een duidelijk actieplan hoe jij met jouw website meer succes kunt behalen.

Onderwerpen in de workshop “Meer succes met je website”

Naast jouw vragen zal ik in ieder geval aantal belangrijke onderwerpen aanstippen zoals:

Het doel van de workshop “Meer succes met je website”, is dat jij praktisch aan de slag kan gaan met je website zonder externe personen in te huren. Je beheerst de basis om een goede start te maken en ook zelf optimalisaties door te voeren. Een onderdeel van de workshop is dat je na de trainingsdag nog 1 uur gebruik kan maken van ondersteuning / extra informatie van mij. Dus én een hele dag training en daarna als je praktisch aan de slag gaat nog een extra persoonlijk advies als je ergens tegenaan loopt.

Prijs van de workshop “Meer succes met je website”

Je weet nu hoe de workshop is ingedeeld en dat ik de training echt op maat ga maken. Ook weet je dat ik na de training nog een uur beschikbaar ben voor jou om je te helpen. Maar je wilt natuurlijk ook weten wat deze workshop kost.

De kosten van de workshop bedragen € 300,- (excl. 21% BTW). Je krijg hiervoor een geheel verzorgde workshop dag met praktische informatie, maar ook een heerlijke (biologische) lunch en onbeperkt koffie en thee, vers fruit etc. Maar je krijgt ook de kans om na de workshop nog vragen te stellen over hoe je praktisch e.e.a. kan toepassen. Je krijgt namelijk een feedback moment waarin ik in maximaal 1 uur een antwoord zal geven op jouw concrete vragen.

De locatie waar de workshop gegeven wordt is Park de Stadshoeve in Zwolle. De datum dat ik de workshop ga geven stem ik af met alle geïnteresseerden. Samen kijken wij naar de meest praktische en geschikte datum voor de workshop. De workshop zal aanvangen om 10:00 uur en is ongeveer om 16:00 uur afgelopen. Heb jij interesse in deze workshop: “Meer succes met je website”? Meld je dan aan via het contactformulier hiernaast of mail gerust naar bianca@rumrmarketing.nl

Meld je aan voor de workshop "Meer succes met je website"