Online Marketing cursus - Zwolle - RUMR Marketing

Jij bent ondernemer… Je wilt meer succes met je eigen website. Maar je hebt helaas geen kennis van de mogelijkheden en je hebt ook niet het budget om hiervoor iemand in te huren. Herken jij je in deze situatie? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Speciaal voor deze ondernemers heb ik een workshop ontwikkeld namelijk “Meer succes met je website”. In twee ochtenden ga ik je de tips & trics te leren hoe jij meer succes haalt met jouw online aanwezigheid. Er staat nog geen datum voor de workshop, maar bij aanmelding van minimaal 5 en maximaal 8 ondernemers ga ik weer een datum met de aanmelders prikken.

Persoonlijke benadering voor online marketing tips passend bij jouw bedrijf

Voor de workshop “Meer succes met je website” zal ik bij alle deelnemers inventariseren waar de behoefte ligt en welke vragen er zijn. Met mijn kennis aangevuld met de vragen van de deelnemers ontwikkel ik een een unieke workshop op maat van twee ochtenden waarbij ik alle belangrijke onderwerpen voor meer succes zal behandelen.

Interesse in workshop "Meer succes met je website"

Neem contact met mij op over de workshop meer succes met je website.

Wat deelnemers over de online marketing training zeggen

Workshopochtend  – Get the basics right

De groep is bewust klein gekozen zodat de persoonlijke benadering ook tijdens de workshop dag gehandhaafd kan worden. Aan het eind van de eerste ochtend heb je een heel duidelijk beeld van de verbeterpunten van jouw site én weet je hoe je er nu voor staat. Uiteraard zal dit allemaal gebeuren door middel van een interactieve workshop. Genoeg stof om actie op te ondernemen en om over na te denken.

Onderwerpen die ik de eerste ochtend zal behandelen:

 • Discovering your why? Wat is jouw online verhaal?
 • Het belang van een (goede) persona voor meer succes.
 • Het opzetten van de customer journey van jouw persona’s
 • Waaraan voldoet een succesvolle website?
 • Smart doelstellingen formuleren
 • Wat kan jij met Google Analytics?
 • Het opstellen van KPI’s voor je website.

Workshopochtend 2 – SEO / SEA en online zichtbaarheid

Na de eerste ochtend zal ik wederom contact zoeken met de cursisten. Zij kunnen vervolgens aangeven over welke facetten ze graag in meer detail informatie willen hebben. Op basis van deze informatie zal ik een interactieve workshop voor de tweede ochtend maken.

Tijdens deze tweede ochtend behandel ik in ieder geval de volgende onderwerpen:

 • Vragen n.a.v. de eerste ochtend
 • Je leert de belangrijkste facetten van SEO Teksten schrijven.
 • Hoe sta jij er nu voor SEO technisch?
 • Hoe maak je een content planning voor je online kanalen? Welke tools zijn er?
 • Wat is Google Mijn Bedrijf?
 • Wat kan Google Ads voor jou betekenen? En hoe werkt het?
 • Hoe kan je social media inzetten voor jouw online succes?

Het doel van de workshop “Meer succes met je website”, is dat jij praktisch aan de slag kan gaan met je website zonder externe personen in te huren. Je beheerst de basis om een goede start te maken en ook zelf optimalisaties door te voeren. Heb je hier alsnog geen tijd voor? Dan weet je in ieder geval waar jij een extern bureau/externe freelancer op kunt beoordelen.

Persoonlijke aandacht

Een onderdeel van de workshop is dat je na afloop van de training nog 1 uur ondersteuning van mij krijgt. Denk in dit geval aan bijvoorbeeld ondersteuning in het opzetten van Google Ads, maar wellicht ook voor het inrichten van doelen in je Google Analytics of Google Tag Manager. Hoe jij dit uur wilt inzetten is aan jou. Voorwaarde is wel dat het op één moment is dat je het uur afneemt om versplintering van aandacht te voorkomen.

Prijs van de workshop “Meer succes met je website”

Je weet nu hoe de workshop is ingedeeld en dat ik de training echt op maat ga maken. Ook weet je dat ik na de training nog een uur beschikbaar ben voor jou om je te helpen. Maar je wilt natuurlijk ook weten wat deze workshop kost.

De kosten van de workshop bedragen € 500,- (excl. 21% BTW). Je krijg hiervoor twee geheel verzorgde workshop ochtenden met praktische informatie, en natuurlijk koffie en thee met wat lekkers. En natuurlijk ook nog een uur ondersteuning op maat achteraf.

De locatie waar de workshop gegeven wordt is Park de Stadshoeve in Zwolle. Heb jij interesse in deze workshop: “Meer succes met je website”? Meld je aan via het formulier op deze pagina. De workshop gaat pas door vanaf 5 aanmeldingen.

Meer diensten van RUMR Marketing

Heb jij geen tijd of personeel? Maar wil jij wel meer met online marketing doen?
RUMR Marketing kan ook jouw bedrijf op afstand ondersteunen!

Google OndersteuningGoogle heeft veel verschillende tools die jou kunnen helpen met het realiseren van meer succes met je website. Denk aan Analytics, Optimize, Tag Manager, Ads, Data Studio etc.Meer informatie
Online Marketing OndersteuningGeef richting aan jouw bedrijf met een gedegen online marketing strategie. Een duidelijke een praktische strategie waar je ook echt iets mee kunt.Meer informatie
Content MarketingOntdek hoe je met een goede strategie, een goed verhaal en een bijpassende content marketing planning meer klanten en klantenbinding kunt krijgen.Meer informatie
E-mail MarketingE-mail Marketing is nog steeds springlevend. Ontdek hoe een goede e-mail marketing campagne kan bijdragen tot meer omzet.Meer informatie
Conversie OptimalisatieJouw online succes is voor 90% afhankelijk van jouw website. Naast de middelen om klanten naar je site te trekken, adviseer en help ik jou ook je website te optimaliseren.Meer informatie
Google AdsZet Google Ads effectief in. Zorg voor meer leads, lagere kosten per conversie en meer waar voor je geld. Ik ondersteun je graag.Meer informatie