Bianca van Felius - Online Marketing - Zwolle

Maak jij met jouw website of webshop gebruik van Google Analytics? En draait nog steeds de “oude” Universal Analytics om de informatie over je bezoekers te verzamelen? Dan is het je vast niet ontgaan dat vanaf 1 juli 2023 de Universal Analytics stopt met het verzamelen van data. Misschien heb je al actie ondernomen en ben je overgestapt naar GA4, maar wellicht heb je die migratie ook voor je uit geschoven… Is dat voor jou het geval? Lees dan snel verder want ik heb een mooi aanbod voor je.

Google Analytics 4 - GA4

Hoe stap je over naar GA4?

Bij veel ondernemers merk ik al vanaf de aankondiging van GA4 dat er een behoudenheid is om over te stappen. Het is nieuw, ze weten niet hoe ze de implementatie moeten doen én stellen daarom de integratie uit. Dat is jammer want vanaf 1 juli 2023 zal Google Universal Analytics geen data meer voor je verzamelen. Wil jij wel grip houden op je online resultaten? Dan help ik je graag verder met de GA4 implementatie. Welke keuzes je hebt? Dat leg ik je graag uit.

GA4 implementatie basis€ 150,- (ex. BTW)

Je hebt een website en wilt graag zo snel mogelijk starten met het verzamelen van data in je nieuwe GA4 omgeving. In de basis implementatie zal ik je helpen met het aanmaken van een data stream en deze in je website implementeren. Hierbij ga ik uiteraard jouw interne verkeer uitsluiten van weergave in de data en ik zorg dat je website de data goed verzamelt.

Let op: Om deze implementatie voor je te kunnen realiseren heb ik wel toegang nodig tot je website, contact met je websitebouwer of toegang tot jouw Google Tag Manager.

GA4 implementatie plus€ 350,- (ex. BTW)

Wil je naast de basis implementatie ook nog de belangrijkste KPI’s en conversies gevolgd hebben in de GA4 omgeving? Met het plus pakket kan ik dit voor je realiseren. Uiteraard ga ik eerst met jou in overleg wat je gevolgd wilt hebben.

Let op: Om deze plus implementatie voor je te kunnen realiseren heb ik wel toegang nodig tot jouw Google Tag Manager. Heb je deze nog niet? Dan kan ik dit óf zelf installeren in jouw website mits ik toegang heb óf ik regel dit met je website beheerder.

GA4 implementatie compleet€ 650,- (ex. BTW)

Bij deze implementatie realiseer ik de GA4 implementatie compleet voor je, maar ik zet nog een stap extra. Namelijk het maken van een Looker Studio Dashboard die je iedere periode (welke stemmen we samen af) in je mailbox krijgt. Je ontvangt dan een overzicht van alle bezoekers en ingestelde conversies in je mailbox en weet zo precies hoe jouw website voor je werkt.

GA4 implementatie maatwerkVraag een prijs op

Het kan zijn dat je meerdere websites in beheer hebt, dat je werkt met cross domein tracking. Dat je naast de standaard implementatie ook graag de Ecommerce waardes wilt tracken en zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. Is dit voor jou het geval? Ook dan kan ik je ondersteunen met mijn maatwerk ondersteuning. Vraag in dit geval een prijs op en ik kijk samen met jou naar je vraagstuk om een passend voorstel te doen.

Ja ik wil ondersteuning met GA4

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Wacht niet te lang met het aanmelden. Ik behandel de aanvragen op datum van binnenkomst en vanaf 1 juli 2023 stopt Google Universal Analytics met het verzamelen van data.

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
GA4 implementatie RUMR Marketing Bianca van Felius Zwolle

Mijn Missie

Het is mijn missie om online marketing toegankelijk te maken voor iedereen. Met mijn kennis, tips & tricks en trainingen kan iedereen meer succes halen met de inzet van de juiste marketing.

Mijn Belofte

Ik geloof niet in theoretische strategieën en dikke boekwerken met onuitvoerbare en strategische plannen. Mijn belofte is dat jij een praktische strategie krijgt waar je ook echt voordeel uit gaat halen.

Jouw doelen

Jouw doelen zijn voor mij extreem belangrijk. Uiteindelijk koop je bij mij een dienst die ondersteunend moet zijn aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Daarom zijn jouw doelen mijn doelen.

Wat mijn klanten over mij vertellen

Start vandaag met het halen van jouw doelen

Begin met effectieve online marketing

Wil jij ook jouw bedrijfsdoelstellingen halen?
Ben jij op zoek naar hulp en kennis over Online Marketing?
Zoek jij een online marketingbureau met persoonlijke benadering?
Wil jij een externe marketing medewerker die zich onderdeel voelt van jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.