RUMR Marketing – Marketing is mijn passie

Mijn naam is Bianca van Felius en ik ben 33 jaar oud. Marketing is al van jongs af aan mijn passie. Ik vind het fascinerend hoe consumenten en bedrijven beïnvloed kunnen worden door middel van marketingcommunicatie.

Bianca van Felius: “Toekomst ligt in Online Marketing”

Al twaalf jaar volg ik de ontwikkelingen van de digitalisering op de voet. Binnen mijn werkzaamheden ben ik zowel strategisch als uitvoerend actief geweest met het optimaliseren en inzetten van de Online Marketing voor bedrijven en producten. De toekomst van Marketing zit in de juiste en correcte invulling van de Online Marketing activiteiten. We leven tenslotte in een wereld waarin de consumenten 24/7 toegang hebben tot het internet.  Stilstand is hierbij achteruitgang, tijd om te blijven bewegen dus!

Content Strategie de basis van uw Online Marketing

Marketing kan niet bestaan zonder een goede Content Strategie. Zo ook uw Online Marketing. Zorg dat de identiteit van uw merk gewaarborgd wordt in een Content Strategie en sluit hier al uw marketingcommunicatie uitingen op aan. Of dit nu gaat om uw advertentie of om uw website. Gedacht vanuit de Content Strategie zullen alle uitingen elkaar versterken.

Ontdek wat RUMR Marketing voor u kan betekenen!

Bianca van Felius

Ik ben Bianca van Felius en ik help u graag om uw (Online) Marketing doelstellingen op te stellen en/of ze te bereiken. Bent u nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op!