Het inzetten van de marketing techniek social media wordt ook wel social media marketing genoemd. Het doel van het inzetten van social media is voor bedrijven altijd het behalen van marketing (communicatie) doelstellingen. Daarbij zorgen de diverse social media kanalen voor interactie met de doelgroepen en kan er dialoog ontstaan.

Waarom Social Media Marketing?

Social Media Marketing is een uitstekende manier om een gesprek met de klant aan te gaan. Door middel van de juiste content marketing strategie kan er een band ontstaan tussen bedrijf en klant. Vaak is het doel van social media niet de platte verkoop, maar het vertellen van een verhaal. Daarbij is het hogere doel dat de consumenten zich betrokken voelen met het merk en dat ze ambassadeurs worden. Uit onderzoek blijkt dat het goed inzetten van Social Media Marketing kan zorgen voor hogere omzetten op langere termijn.

Waarom een social media marketing expert?

Vaak beginnen bedrijven vol energie aan social media. Het opzetten, controleren, bijhouden en onderhouden kost echter te veel tijd van de dagelijkse taken. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor het uitbesteden van de social media. RUMR marketing kan ook u helpen bij het structureren, opzetten en bijhouden van passende social media kanalen voor uw doelgroep. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Social Media marketing in eigen beheer?

Wilt u wel liever de social media marketing van uw bedrijf in eigen beheer doen? Dan kan RUMR Marketing uw medewerkers trainen over effectieve Social Media Marketing. Met de praktisch ingestelde In House Online Marketing Training krijgen uw medewerkers naast theoretische kennis ook nog eens praktische tips voor de dagelijkse taken die gepaard gaan met de social media marketing.

Ontdek wat RUMR Marketing voor u kan betekenen!

Bianca van Felius

Ik ben Bianca van Felius en ik help u graag om uw (Online) Marketing doelstellingen op te stellen en/of ze te bereiken. Bent u nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op!