Wat is SEA?

SEA staat voor (Search Engine Advertising). Dit is een moeilijk woord voor betaald adverteren in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo etc. Het voordeel van online adverteren in zoekmachines, is dat de exacte doelgroep te bereiken is die relevant is voor uw bedrijf. Er zijn verschillende soorten van advertenties mogelijk. Van bannercampagnes tot google shopping. Afhankelijk van uw doelen kunt u kiezen voor één van de verschillende soorten campagnes.

Combinatie SEO en SEA

Als online marketing specialist bij RUMR Marketing geloof ik niet in een losstaande SEA campagne. De basis begint met het optimaliseren van de website door middel van SEO, vervolgens richt ik een advertentie campagne voor u in. Veel bedrijven weten niet dat de hoogte van het bod niet automatisch betekent dat je op nummer één getoond wordt. Iemand met een betere site score kan met een lager bod alsnog hoger in de advertenties komen. Bespaar dus geld en begin met het SEO optimaliseren.

Adwords certificaten

Ik beschik over een officieel Google Adwords Certificaat op het gebied van Adword Search, Adwords Mobile, Adwords Video en Adwords Display. Daarnaast ben ik continu aan het leren om mijn kennis te verrijken, te vergroten en te toetsen. Hiermee zorg ik dat uw bedrijf het meest optimale haalt uit de online investeringen.

Google Adwords Search certificaat Bianca van FeliusSEA Bianca van Felius - RUMR Marketing Google Adwords CertificaatAdwords video CertificeringAdwords Display CertificeringGoogle Online marketing certificering

Training van uw personeel

Wilt u uw personeel ook meer kennis geven over SEA? RUMR marketing biedt u de kans om een In House Online marketing training te geven over Online Adverteren. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op.

Ontdek wat RUMR Marketing voor u kan betekenen!

Bianca van Felius

Ik ben Bianca van Felius en ik help u graag om uw (Online) Marketing doelstellingen op te stellen en/of ze te bereiken. Bent u nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op!