Wat is E-mail Marketing?

De moderne vorm van direct marketing is e-mail marketing. Nóg steeds één van de grootste online marketing middelen waarmee u uw klanten kunt informeren. Door middel van e-mail benadert u (potentiële) klanten met als hoofddoel te informeren en te binden. Uiteraard kunt u E-mail marketing ook inzetten voor het werven van nieuwe klanten en conversieoptimalisatie.

Waarom E-mail Marketing?

E-mail is een zeer krachtige marketing tool om uw omzet mee te verhogen of relaties te beheren. Het maakt gebruik van de voordelen die het internet biedt, het is gemakkelijk en goedkoop. Het is daarin wel belangrijk dat u de e-mail marketing activiteiten correct en met regelmaat uitvoert. U kunt hierbij gebruik maken van bijvoorbeeld UTM codes voor meer inzicht in de resultaten van uw inspanningen.

Voordelen E-mail Marketing

E-mail van bedrijven wordt vaak als SPAM ervaren, maar dat is niet nodig. Door de juiste opzet en uitvoering kan uw e-mail campagne onmisbaar maken voor uw klanten. Alles afhankelijk van uw content strategie, opmaak en uw verzendfrequentie. Wat zijn de voordelen van e-mail marketing:

  • Het is relatief goedkoop. Mailchimp is een systeem die voor opstartende bedrijven een goedkope oplossing biedt. Heeft u meer wensen en wilt u ook CRM activeren? Dan is een ander e-mail pakket aan te raden.
  • E-mail is snel en komt gelijk aan in tegenstelling tot papier, drukwerk e.d.
  • Gemakkelijk te evalueren met behulp van de juiste instellingen
  • Iedereen controleert zijn e-mail

RUMR Marketing – ondersteuning bij uw e-mail marketing

RUMR Marketing kan u onderstenen met het opzetten en uitvoeren van uw E-mail marketing. Dit kan op een tweetal manieren. De eerste manier is dat wij uw medewerkers komen trainen met onze In House Online Marketing training. Heeft u onvoldoende tijd of personeel? Vanuit de online marketing expertise kan ik u ook flexibel ondersteunen met uw vraagstuk. Dan kom ik graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

Ontdek wat RUMR Marketing voor u kan betekenen!

Bianca van Felius

Ik ben Bianca van Felius en ik help u graag om uw (Online) Marketing doelstellingen op te stellen en/of ze te bereiken. Bent u nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op!