CRM staat voor Customer Relationship Management. CRM duidt op een werkwijze waarbij het optimaliseren en beheren van al uw contactmomenten met de klant of relatie centraal staan. Dit kunt u grotendeels automatiseren in een CRM-systeem. Met een goed CRM kunt u slimmer en efficiënter ondernemen.

Customer Relationship Management

Het gebruik van CRM helpt u bij het managen van uw klant- en relatiegegevens. CRM is in het algemeen een werkwijze om alle ‘contactmomenten’ met uw klant of relatie vast te leggen en te optimaliseren. Denk aan telefonische vragen, klachten, e-mails, aankopen, wijzigingen, contracten, etc. Waar legt u dit vast en hoe gaat u ermee om? 
Om Customer Relationship Management effectief te laten zijn, is het belangrijk dat iedereen binnen de onderneming deze klantgerichte werkwijze aanneemt. Deze denk- en werkwijze kunt u verder ondersteunen met software of cloud applicaties, waarmee u al die klant- en relatiegegevens kunt vastleggen en analyseren. Dit is een Customer Relationship Management systeem.

RUMR Marketing – Uw CRM Specialist

Er zijn verschillende CRM pakketten, maar welk pakket is voor u relevant? Na een brainstorm sessie waarin ik uw wensen vast leg, ga ik voor u uitwerken wat de mogelijkheden zijn. Samen komen we tot een conclusie welk systeem voor u het meest effectieve is. Ik sta u graag bij in het oplossen van het CRM vraagstuk.

Ontdek wat RUMR Marketing voor u kan betekenen!

Bianca van Felius

Ik ben Bianca van Felius en ik help u graag om uw (Online) Marketing doelstellingen op te stellen en/of ze te bereiken. Bent u nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op!