Complete opzet en ondersteuning voor Online Marketing

Waarom RUMR Marketing?

Zoals je wellicht heeft gelezen op mijn pagina “Wie ben ik“, heb ik een passie voor online marketing. Dit gecombineerd met mijn ondernemerschap en kennis heeft de basis gelegd voor mijn eigen bedrijf RUMR Marketing. Hoe is de naam RUMR Marketing eigenlijk ontstaan? Ik hoorde een aantal jaren terug het liedje “Rumor has it” van Adele op de radio en begon verder na te denken over wat marketing en Communicatie is zonder rumoer. Eigenlijk is dat alles wat je wilt creëren. Je wilt als merk, bedrijf of product opvallen en je wilt dat er over je gepraat wordt (het liefst positief natuurlijk). Zo doende kwam ik op de naam RUMR Marketing, net iets anders geschreven dan normaal… Jouw betrouwbare en professionele (online) marketing specialist.

Adele zong er tenslotte al over: “RUMR has it!”

Online Marketing advies en uitvoering

Online Marketing is een snel veranderende markt waarin je bij moet blijven. Vaak hebben interne afdelingen het té druk met de dagelijkse gang van zaken om de Online Marketing voor het bedrijf goed in te richten en bij te houden. Als Freelance Online Marketing Specialist kan ik jou bijstaan in het advies én de uitvoering van alle voorkomende online marketing activiteiten.

De belofte van RUMR Marketing

Als je mij inhuurt als (online) marketing specialist beloof ik je dat ik een op maat gemaakt (online) marketing plan voor je maak. Van advies tot uitvoering. Daarbij vind ik het extreem belangrijk dat er kennisoverdracht is binnen jouw team en naar jou toe.. Alleen door kennis te delen kan je als bedrijf een hoger niveau bereiken en behaal jij  sneller jouw doelen.

Compleet projectmanagement

Van kortdurende (online) marketing opdrachten tot complexe marketing vraagstukken pak ik met passie en plezier voor jou op. Indien jij een compleet marketingvraagstuk hebt zal ik deze vanuit verschillende expertises benaderen. Hiervoor maak ik gebruik van mijn netwerk aan specialisten en professionals in diverse vakgebieden. Duidelijke communicatie en het halen van deadlines is hierbij voorwaarde.  Hierbij is jouw voordeel dat je maar één aanspreekpunt hebt voor het gehele project.