Gratis e-book over Google Trends & Google Keyword Planner

Cover e-book

Update 27 maart 2018 – In het eerste kwartaal van 2018 heeft Google Keyword Planner een andere User Interface gekregen. Wil jij ook weten wat je met de nieuwe Google Keyword Planner 2018 kunt doen? In mijn e-book heb ik de veranderingen verwerkt en kan je stapsgewijs de mogelijkheden van de Google Keyword Planner ontdekken!

Met welke zoekwoorden wordt jouw bedrijf goed gevonden? Hoe kan je dit achterhalen? Online zijn diverse tools te vinden. In dit e-book geef ik je een praktische handleiding hoe je Google Trends en Google Keyword Planner kunt gebruiken voor het vinden en maken van passende (online) content voor jouw bedrijf, dienst of merk. Door het lezen van dit e-book krijg je een praktische handleiding waarmee je de gratis tools Keyword Planner en Google Trends verder te ontdekken én ten optimale kunt benutten.

Gebruik de juiste trends en zoekwoorden

Met de juiste trends voor jouw doelgroep en de juiste zoekwoorden zorg je dat je relevante en kwalitatief websiteverkeer krijgt.  Dit geldt voor zowel de SEO als SEA activiteiten. Vervolgens kan het websiteverkeer zich weer uitbetalen in (betalende) klanten die jouw onderneming meer winstgevend maken. In mijn e-book geef ik je op gemakkelijke manier inzicht in de mogelijkheden die de gratis online tools Google Trends en Google Keyword Planner hebben. Nieuwsgierig geworden? Het enige dat je hoeft te doen is je via de onderstaande button in te schrijven voor dit e-book! Je ontvang hem dan direct in je e-mail! Veel leesplezier toegewenst.